sobota, 27.sept

16.30 BS-3 radio tour16.00 napoved dogodkov MNC
16.30 Anja Planišček in radioCona BS-3 radio tour
18.00 sedem skladateljev
21.00 OBLIKE UPORA*: dr. Gašper Kralj, dr. Darij Zadnikar, Vlado Repnik, Martina Ruhsam, Aigul Hakimova in Armin Salihović / ponovitev
22.00 izklop

BS-3 Radio Tour je radijsko vodeni ogled ljubljanske stanovanjske soseske BS-3, ki bo potekal v živo preko frekvence radioCona 88.8MHz. Sobota, 27. in nedelja 28. sept ob 16.30, zbirno mesto je na končni postaji avtobusa št 20, ob 16.15., kjer udeleženci prevzamejo radijske sprejemnike infotoaparate.
zgibanka.pdf s podrobnim opisom poti.

Glasbeni projekt sedem skladateljev na inovativen način predstavlja nekatere delujoče slovenske skladatelje in skupine. Hkrati uporablja radijski medij, neposredni prenos na medmrežje in arhiviranje posameznih oddajo o avtorjih v obliki t.i. podcastov, ki so brezplačno dostopni tako preko iTunes, kot preko ostalih podcast iskalcev. V projekt 7 skladateljev so trenutno vključeni: Luka Prinčič, Borut Kržišnik, Borut Savski, Brane Zorman, Random Logic, Tomaž Grom.
Oddajali bomo neizdano, nedokončano – demo avtorsko glasbo nečlanov kolektvinih organizacij. Za predvajanje take glasbe, ni potrebno plačati nadomestila kolektivnikam. Glasba članov kolektivnih organizacij bo dostopna v obliki podcastov. Za predvajanje glasbe v projektu sedem skladateljev imamo dovoljenja avtorjev.

*OBLIKE UPORA Česa nas učijo pretekle izkušnje s protestov in intervencij v javne prostore, kakšen je danes pomen uporniških praks in nasprotovanja pravilom, kako se aktivisti in umetniki samoorganizirajo v skupnosti in kolektive so nekatera vprašanja pogovora/diskusije Oblike upora, ki si jih bodo sodelujoči aktivisti, teoretiki in umetniki zastavljali na teoretski in praktični ravni.
  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google photo

  You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  Connecting to %s%d bloggers like this: